Copyright, disclaimer en privacy

Copyright
Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” , tenzij anders aangegeven. Je mag deze informatie lezen en downloaden, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, versturen of verkopen zonder de toestemming van burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” of de auteur.

Disclaimer
Burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Wanneer burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” informatie uit externe bronnen ontvangt, wordt deze zorgvuldig gecontroleerd. Desondanks kan burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijde correct en volledig is en aanvaardt burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Mocht je dergelijke onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het zeer op prijs indien je dit kunt doorgeven aan de webredactie.

Burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” gebruikt cookies om haar websites te analyseren en te optimaliseren. Wij doen dit op een anonieme manier: er worden geen personal tracking of IP-nummers verzameld.

Privacy
Burgerinitiatief “bescherm de natuur in het Geestmerambacht” vindt jouw privacy erg belangrijk en zal dan ook zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan. Wij gebruiken je gegevens voor onze administratie, om je te informeren over ons werk en om steun te vragen voor acties. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden.